Menu Manjefiek
Edamame (V)
sjalot, sambal oelek
Garnaalkroket uit het vuistje
Patatas bravas (V)
Aioli - chilisaus
Iberico kroketjes
gerookte Sriracha dip
Paleta Iberico ham
Kibbeling
tartaar saus
Laab
Pittige Thaïse salade met varkensgehakt en frisse kruiden.
Zeeuwse kokkels
gember, tomaat, chili, koriander en loo
Oesters
6 Zeeuwse Creuses – citroen – sjalot vinaigrette
Gebakken Sint- Jacobsvruchten
Karnemelkstampers
Geplette aardappel – karnemelk –gepocheerd ei – grijze garnalen – jus van langoustines
Garnaalkroketten
krokante peterselie, citroen
Libanese bloemkool (V)
Feta, pistache, granaatappel, yoghurt
Rundscarpaccio Witblauw
Viëtnamese Nuoc Cham*, sojascheuten, geroosterde pinda, koriander
Rundscarpaccio Witblauw klassiek
Parmezaan, ruccola, extra virgin olijfolie
*Nuoc Cham: Viëtnamese dipsaus op basis van limoensap, vissaus, look en rode peper
Spicy beef salad
Gegrilde Rib-eye, *Nuoc Cham
Spicy Chicken salad
Gegrilde kipfilet, *Nuoc Cham
*Nuoc Cham: Viëtnamese dipsaus op basis van limoensap, vissaus, look en rode peper
Zeetong Meunière, ±500gr |
verse tartaar, gebrande citroen, hoeveboter
DAGPRIJS
Mooie meid
Zeeuwse kokkels – gesmoorde venkel – dille – aardappelpuree
Spaghetti met Zeeuwse schelpjes
Steak tartare
Tafelbereiding
Thai chicken green curry
kip, groentjes, rijst, HOT
Thai red curry (V)
seizoens groentjes, rijst
Sticky spare ribs
slowcooked, soja, chili en honing
Vol-au-vent
Mechelse koekoek, kalfsballetjes, gebakken champignons
Geserveerd met frietjes of oregano aardappeltjes.
Tenzij anders vermeld.
Gelakt Brasvar buikspek
pastinaak – gecarameliseerde ui en sjalot – oregano aardappel
Piepkuiken P'tit Duc
hooi – sucrine - frietjes
Filet mignon
Blanc Bleu Belge
Ierse Rib-Eye
Hereford
Côte à l'os 1,3 kg
Witblauw (2 pers.)
Peperroom
Champignon saus
Vers geklopte béarnaise
Gegrilde sucrine
Caesar espuma – Parmezaan
Gepofte wortel met dragon
Salade mix
Frietjes
Mayonaise
Dame blanche
hoeve ijs, Callebaut, opgeklopte vanilleroom
Crème brûlée
vanille uit Madagascar
Moelleux au chocolat
hoeve ijs
Coupe kolonel
huisgemaakte limoncelle, sorbet
Tarte tatin
hoeve ijs
Poire belle Hélène
Selectie kazen door 'Kaasaffineurs Van Tricht'
*Nuoc Cham: Viëtnamese dipsaus op basis van limoensap, vissaus, look en rode peper.
*Mowi Supreme: zalm van uitzonderlijke kwaliteit met een uniek en puur DNA sinds 1964,
afkomstig uit de Vosso en Aroy rivieren in West-Noorwegen.