Menu Manjefiek
TO SHARE
Edamame 🌱🌶️
sjalot, Sambal
Chistorra
Catalaanse gebakken worst, gerookte aioli
Kibbeling
verse tartare
Pulpo a la plancha
aardappelmousseline, pimenton
Garnaalkroket uit het vuistje
peterselie, citroen (1stuk)
Patatas bravas
aioli, gerookte
Iberico kroketjes
gerookte Sriracha dip
Vongole a la marinera
look, sjalot, tomaten, gember, peterselie
Ibericoham
STARTERS
Groene asperges
Burrata, pesto, compote van tomaat, pistache
Kingkrab ravioli
Tom kha, groene kruiden, schuim van koko’s
Yellowfin Tonijn
Tartaar van tonijn, crème van avocado, gepofte rijst, furikake
Vitello tonnato | Carpaccio van kalfslende
tonnato saus, appelkappers, gepekelde ui, broodkrokant
Garnaalkroketten (2 stuks)
Krokante peterselie en citroen
Rundscarppaccio | Carpaccio van gerijpte entrecôte witblauw
Stracciatella di bufala, Parmezaanschilfers, olijfolie en balsamico
*Nuoc Cham: Viëtnamese dipsaus op basis van limoensap, vissaus, look en rode peper
SALADS
Caesar salade
Gegrilde Mechelse koekoek, guanciale, krokante salade, caesardressing
Spicy beef salad
Gegrilde Ierse Rib-eye, *Nuoc Cham
Spicy Chicken salad
Gegrilde kipfilet, *Nuoc Cham
*Nuoc Cham: Viëtnamese dipsaus op basis van limoensap, vissaus, look en rode peper
MAINS
Gebakken slibtongetjes Meunière | keuze tussen 2 of 3 stuks
Verse tartaar, gebrande citroen, hoeveboter | DAGPRIJS
Yellowfin Tonijn | Kortgebakken
Aardappelzalf met kruidenolie, aurbergine, pindanoten, Thai seafood saus
Spaghetti Frutti di Mare
Verse pasta, venusschelpen, scampi, octopus, tomaat
Gnocchi (Veggie)
Prei, spinazie, erwtjes, limabonen, parmezaan
Steak tartare | 100% Belgisch witblauw
À la minute gemalen, tafelbereiding
Chicken green curry🌶️
Thaïse groene curry, kip, groentjes, Thaïse basilicum, rijst HOT
Chicken tikka Masala
Indische curry, kip, rijst, Indische kachumber salade
Sticky spare ribs
12 uur gegaard, soja, chili en honing
Vol-au-vent
Mechelse koekoek, kalfsballetjes, gebakken champignons
Geserveerd met frietjes of oregano aardappeltjes.
Tenzij anders vermeld.
GRILL & GREEN EGG
Lamsfilet
Groene asperges, bladspinazie, erwtjes, limabonen, krieltjes
Crying Tiger Steak | Thaïse gemarineerde Rib-eye 🌶️
*Nam jim jaew dipsaus, Thaïse komkommersalade, rijst
Filet pur Blanc Bleu Belge
± 250g
Entrecôte Txogitxu | 21 dagen gerijpt, ±300gr
Baskisch rund, dry-aged, vol van smaak | (Fonetisch =Tschoh-gi-tchu)
Ierse Rib-Eye
± 350g | Hereford
Filet mignon
±280gr | Blanc Bleu Belge
Côte à l'os | 1,3 kg
±1,3kg | Blanc bleu belge (2 pers.)
*Nam Jim Jeaw: Thaïse pittige dipsaus op basis van look, vissaus en chili
SAUCES
Peperroom
Champignon saus
Vers geklopte béarnaise
Huisgemaakte mayonaise
Huisgemaakte tartare
SIDES
Groene groentjes à la creme
Extra Frietjes
Witloofslaatje
Thaïse komkommersalade
Kleine groene salade
Grote groene salade
DESSERTS
Dame blanche
hoeve ijs, Callebaut, opgeklopte vanilleroom
Crème brûlée
vanille uit Madagascar
Moelleux au chocolat
hoeve ijs
Coupe kolonel
huisgemaakte limoncelle, sorbet
Tarte tatin
hoeve ijs
Poire belle Hélène
Selectie kazen door 'Kaasaffineurs Van Tricht'
*Nuoc Cham: Viëtnamese dipsaus op basis van limoensap, vissaus, look en rode peper.
*Mowi Supreme: zalm van uitzonderlijke kwaliteit met een uniek en puur DNA sinds 1964,
afkomstig uit de Vosso en Aroy rivieren in West-Noorwegen.